O nama

Iza nas je 15-godišnje iskustvo uz kontinuirano praćenje zakona, kvaliteta, stručnost, diskrecija i zadovoljstvo naših klijenata.

iskustvo

Knjigovodstvo na hrvatskom i njemačkomSpecijalizirani smo za pružanje usluga financijskog knjigovodstva i savjetovanja malim i srednjim poduzetnicima, i to posebno onima koji imaju strane osnivače ili su organizirani kao predstavništva ili podružnice stranih tvrtki.

Poslujući uspješno dugi niz godina u knjigovodstvenom servisu stranog uloženog kapitala, čiji su većinski klijenti bili inozemni ulagači u HR, kao i domoći klijenti koji otvaraju svoja poduzeća u Republici Hrvatskoj, stekli smo velik broj zadovoljnih klijenata koji su prepoznali sve naše kvalitete, a mi im zauzvrat  želimo omogućiti kompletnu uslugu, ne samo ispunjavanjem zakonskih obveza već individualnim savjetovanjem i usmjeravanjem prema ekonomičnijem poslovanju.

kvaliteta

knjigovodstvo-mjesečni izvještaji

Izrađujemo mjesečne izvještaje koje po Vašoj želji šaljemo e-mailom, faxom ili ih preuzimate osobno.

Za razliku od drugih tvrtki koje Vam vode poslovne knjige, da bi postigli bolju kvalitetu i rezultate Vašeg poslovanja, nudimo Vam mjesečno slanje Vaše Bilance stanja i Računa dobiti i gubitka, bilo putem e-maila, faxom ili osobno, kako biste u svakom trenutku znali stanje Vaših troškova i prihoda i mogli procjeniti situaciju i umjeriti je ka boljem poslovanju Vaše tvrtke. Isto tako možete dobiti i ispis za svakog željenog kupca ili dobavljača u PDF formatu.

vizija

 

Naša vizija je nastaviti raditi profesionalno i po najvišim standardima kako bismo i u budućnosti bili prepoznati kao pouzdan partner.