Osnivanje tvrtki u Hrvatskoj od strane stranih državljana

U Republici Hrvatskoj svaki stranac može osnovati tvtku ili obrt, što zahtjeva jednu proceduru i stručnu pomoć, koju Vam mi pri tome nudimo,tako da u kratkom vremenu možete imati svoju tvrtku u RH.

Pri otvaranju tvrke u Hrvatskoj nudimo sve potrebne usluge, a to su sljedeće radnje:

  1. Ishodovanje svih potrebnih pravnih dokumenata za osnivanje tvtke pred Trgovačkim sudom i Državnim zavodom za statistiku
  2. Provjera naziva tvrtke koju želite otvoriti
  3. Rješavanje pitanja sjedišta tvrtke i poslovne adrese za firme iz Europske unije
  4. Priprema dokumentacije kod javnog bilježnika
  5. Priprema i uplata temeljnog kapitala za d.o.o. je 20.000 kn,a za j.d.o.o. (jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću) je 10,00 kn
  6. Odabir banke i otvaranje poslovnog računa
  7. Nudimo knjigovodstvene usluge i pratimo cijelo Vaše poslovanje koje može biti na 2 jezika: hrvatskom ili njemačkom jeziku, s tim da Vam nudimo i mjesečne ili godišnje izvještaje tj. Bilance kao i Račune dobiti i gubitka na njemačkom jeziku. Također nudimo i godišnji Izvještaj sa grafičkim prikazima svih prihoda i rashoda, na engleskom jeziku za Vas ili Vaša matična poduzeća.
  8. Ishodovanje OIB-a (osobni identifikacijski broj)
  9. Ishodovanje za tvrku PDV broja, PDV -ID broja i EOR-i broja za tvrtku
  10. Boravišnu dozvolu i dozvolu za rad, ukoliko ste državljani 3. zemalja, morate zatražiti sami zavisno od toga da li ispunjavate uvjete i kvote prema Zakonima Republike Hrvatske.